Digitale postverwerking

Met HybridMail verwerk je al jouw post digitaal: zowel binnenkomende als uitgaande post. Wil je post versturen? Dan verzorgen wij het printen, verpakken en ter post aanbieden van brievenpost. Met closed loop hebben we controle over het proces en kunnen we elk document afzonderlijk volgen. Onze productieruimtes zijn beveiligd en we zijn veilig op de lijnen. Je post wordt verwerkt met behoud van jouw eigen huisstijl en identiteit, zoals je dat zelf zou doen. Bovendien profiteer je bij ons van voordelige portotarieven voor binnen– en buitenland.

De voordelen van post digitaal versturen

Het online verzenden van uw fysieke post (en communicatie) zorgt voor een forse daling in kosten en levert bovendien veel tijdwinst op. Eenvoudig een document uploaden en adresseren van achter uw bureau en wij zorgen voor de verwerking, het printen, het frankeren en het versturen van je post. In je eigen huisstijl snel, veilig en discreet post verzenden naar nationale en internationale adressen.

  • Geen interne kosten voor het postproces
  • Geen vaste kosten per maand
  • Gebruikersvriendelijke online applicatie
  • Briefpapier en enveloppen in eigen huisstijl
  • Mogelijkheden tot koppeling via REST en E-Mail API
  • Eenvoudig en professioneel versturen van post

Jouw digitale postkamer

Ontvang zakelijke post alsof het e-mail is. Wij scannen en archiveren alle binnenkomende post en plaatsen deze in je eigen digitale postbus. Met een smartphone of tablet heb je de post zodoende altijd direct bij de hand. Fysieke documenten worden volgens afspraak compliant aan de privacy wetgeving vernietigd of op verzoek per post toegestuurd. Wil jij jouw zakelijke post ook digitaliseren? Vraag gerust een demo aan.

Digitaal verwerken van uitgaande post

Hybridmail verzorgt ook je uitgaande correspondentie. Je hebt hierbij de keuze uit digitaal ( e-mail, sms, berichten via MijnOverheid), fysiek ( brieven) of een combinatie van beide.

Maak kennis met het Hybrid Mail Platform:

Simpel en snel

Zekerheid

Real-time inzicht

WAAROM KIEZEN VOOR HYBRIDMAIL?

Alles onder één dak

Eigen beveiligde productie

Bij Multi-Post zijn we het gewend om met vertrouwelijke gegevens van onze klanten om te gaan. Zo hanteren we een strikt toegangsbeleid, zij onze productieruimtes beveiligd en beschikken we over de ISO 27001 certificering. Kortom, we doen er alles aan om veiligheid en privacy te kunnen garanderen.

De klant centraal

Je houdt zelf de regie over het communicatieproces, onze rol is het veilig verwerken van jullie poststromen. Wij zijn de uitvoerende partij, eigenlijk je eigen postkamer die niet meer in hetzelfde pand zit. HybridMail is zeer geschikt voor transactiedocumenten, zeg maar: post die er toe doet.

Eigen ontwikkelteam

HybridMail is in eigen beheer ontwikkeld en biedt onze klanten efficiency, veiligheid en tijdwinst. Het platform is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te implementeren. Veel hobbels hebben wij voor jou al genomen, maar als het nodig is staat ons ontwikkelteam klaar om je met raad en daad bij te staan.