Communicatie-oplossingen voor woningcorporaties

Bereik je huurders op hun persoonlijke voorkeurskanaal via HybridMail. Digitaal, fysiek of in hybride vorm. Voeg betaallinks toe voor een veilige en vlotte betaling.

Veilig per brief of via e-mail, voor optimale communicatie met huurders

Met HybridMail communiceer je persoonlijk via het voorkeurskanaal van je klant. Je kunt betalingslinks toevoegen, adressen en gegevens valideren voor het beste resultaat. Bovendien betalen je klanten op deze manier sneller, waardoor jij het geld eerder op de rekening hebt staan.

Volledig in controle met het HybridMail Platform

Met HybridMail sta je altijd in verbinding met je (interne) klanten. Je kunt met één druk op de knop een persoonlijke brief verzenden, een (beveiligd) mailbericht versturen of je huurder een SMS bericht sturen. Een nieuwe vorm van verbondenheid. 24/7 transparant en traceerbaar, zodat je altijd on top of things blijft en volledig zelf de controle over de communicatie met de huurders houdt. Alles op één veilig en gebruikersvriendelijk platform!

Alle branches

Geschikt voor iedereen, kleine en grote organisaties

ZZP’ers

Gemakkelijk post versturen en ontvangen in je eigen huisstijl.

Verzekeraars

Polissen, prolongaties en overzichten efficiënt versturen.

Overheid

Veilig en persoonlijk communiceren op de manier die jij wilt.

Woningcorporaties

Optimale communicatie naar huurders, leveranciers en klanten.

Pensioenfondsen

Betrouwbaar en veilig (transactionele) post versturen.

Gezondheidszorg

Beveiligde communicatie, compliant aan de privacywetgeving.

Hof Wonen, Hef Wonen & Stedelink

” Ons doel was om de huurders meer digitaal gemak te bieden. Wij wilden daarbij onder meer de huurder kunnen bereiken op het persoonlijke voorkeurskanaal en daarin flexibel kunnen zijn. Tegelijk willen wij intern een overzichtelijk en eenvoudig werkproces hebben staan. Multi-Post heeft voor ons een kostenefficiënte en duurzame oplossing neergezet die aansluit bij deze doelstellingen. ”

Johannes Hoogendoorn

Projectmanager

WAAROM KIEZEN VOOR HYBRIDMAIL?

Alles onder één dak

Eigen beveiligde productie

Bij Multi-Post zijn we het gewend om met vertrouwelijke gegevens van onze klanten om te gaan. Zo hanteren we een strikt toegangsbeleid, zij onze productieruimtes beveiligd en beschikken we over de ISO 27001 certificering. Kortom, we doen er alles aan om veiligheid en privacy te kunnen garanderen.

De klant centraal

Je houdt zelf de regie over het communicatieproces, onze rol is het veilig verwerken van jullie poststromen. Wij zijn de uitvoerende partij, eigenlijk je eigen postkamer die niet meer in hetzelfde pand zit. HybridMail is zeer geschikt voor transactiedocumenten, zeg maar: post die er toe doet.

Eigen ontwikkelteam

HybridMail is in eigen beheer ontwikkeld en biedt onze klanten efficiency, veiligheid en tijdwinst. Het platform is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te implementeren. Veel hobbels hebben wij voor jou al genomen, maar als het nodig is staat ons ontwikkelteam klaar om je met raad en daad bij te staan.

Wij zijn ISO en ETSI gecertificeerd

Wij hebben veiligheid en privacy hoog in het vaandel staan, we werken immers met vertrouwelijke gegevens van onze klanten. De verwerking van alle klantcommunicatie vindt plaats in onze beveiligde en gecertificeerde productieruimtes. Deze voldoen aan de strengste eisen op het gebied van beveiliging, privacy en milieu. Multi-Post is ISO 27001 gecertificeerd en veilig op de lijnen.