Financiële Post

Via ons PMS systeem verwerken wij dagelijks transactiemail voor diverse opdrachtgevers. Verrijk je communicatie ook met iDeal, OR codes, betaallinks of verkrijg in een handomdraai digitale incassomachtigingen. HybridMail is bij uitstek geschikt voor transactie mail, zeg maar Post “die er toe doet”. Rekeningen, aanmaningen, financiële overzichten worden veilig door ons verwerkt en bezorgd bij de juiste geadresseerde.

Transactiemail

Rekeningen, aanmaningen en financiële overzichten moeten veilig worden geprint, verpakt en verzonden. In onze beveiligde productieomgeving worden dagelijks vele duizenden documenten verwerkt. Traceerbaar op documentniveau en 24/7 voor jou inzichtelijk.

Closed loop verwerking

Zeker bij het verzenden van privacy gevoelige post is het van belang dat de juiste documenten bij de juiste geadresseerde bezorgd wordt. Met closed loop verwerking hebben we controle over het proces en kunnen we elk afzonderlijk document volgen. Zo ben je beslist zeker dat de juiste brief bij de juiste persoon terecht komt.

Simpel en snel

Zekerheid

Real-time inzicht

Onze missie

“ Wij willen graag jou innovatieve partner op het gebied van veilige digitale- en fysieke communicatie zijn. Het motiveert ons om voor onze klanten de beste oplossingen te creëren met als doel mensen met elkaar te verbinden. ”

Johannes Hoogendoorn

Projectmanager bij Vestia

WAAROM KIEZEN VOOR HYBRIDMAIL?

Alles onder één dak

Eigen beveiligde productie

Bij Multi-Post zijn we het gewend om met vertrouwelijke gegevens van onze klanten om te gaan. Zo hanteren we een strikt toegangsbeleid, zij onze productieruimtes beveiligd en beschikken we over de ISO 27001 certificering. Kortom, we doen er alles aan om veiligheid en privacy te kunnen garanderen.

De klant centraal

Je houdt zelf de regie over het communicatieproces, onze rol is het veilig verwerken van jullie poststromen. Wij zijn de uitvoerende partij, eigenlijk je eigen postkamer die niet meer in hetzelfde pand zit. HybridMail is zeer geschikt voor transactiedocumenten, zeg maar: post die er toe doet.

Eigen ontwikkelteam

HybridMail is in eigen beheer ontwikkeld en biedt onze klanten efficiency, veiligheid en tijdwinst. Het platform is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te implementeren. Veel hobbels hebben wij voor jou al genomen, maar als het nodig is staat ons ontwikkelteam klaar om je met raad en daad bij te staan.