Communicatie-oplossingen voor ZZP’ers

Je eigen postkamer op ons platform, zonder interne processen, zonder vaste kosten per maand, zonder eigen apparatuur of eigen inspanningen. Alleen een eenvoudige applicatie waarmee je je eigen post verstuurt en ontvangt.

Je briefpost digitaal versturen

Verstuur je post digitaal met een laptop, tablet of smartphone en wij printen, verpakken en versturen het. Gewoon met je eigen logo en in je eigen huisstijl, want briefpapier en enveloppen worden in dit proces gepersonaliseerd. Via REST en/of e-mail API gemakkelijk en veilig te koppelen. Verzending dagelijks naar binnen- en buitenlandse adressen. Ook aangetekende verzending is mogelijk.

Digitaal per e-mail ontvangen van post in je eigen inbox

Fysieke post digitaal per e-mail ontvangen, zo heb je je post altijd bij de hand. Wij halen de post 5 keer per week op bij de postbus. De post wordt doorzoekbaar gescand en doorgestuurd naar je eigen digitale inbox. De fysieke post kan compliant aan de privacy wetgeving worden vernietigd of worden doorgestuurd naar een adres naar keuze.

Alle branches

Geschikt voor iedereen, kleine en grote organisaties

ZZP’ers

Gemakkelijk post versturen en ontvangen in je eigen huisstijl.

Verzekeraars

Polissen, prolongaties en overzichten efficiënt versturen.

Overheid

Veilig en persoonlijk communiceren op de manier die jij wilt.

Woningcorporaties

Optimale communicatie naar huurders, leveranciers en klanten.

Pensioenfondsen

Betrouwbaar en veilig (transactionele) post versturen.

Gezondheidszorg

Beveiligde communicatie, compliant aan de privacywetgeving.

WAAROM KIEZEN VOOR HYBRIDMAIL?

Alles onder één dak

Eigen beveiligde productie

Bij Multi-Post zijn we het gewend om met vertrouwelijke gegevens van onze klanten om te gaan. Zo hanteren we een strikt toegangsbeleid, zij onze productieruimtes beveiligd en beschikken we over de ISO 27001 certificering. Kortom, we doen er alles aan om veiligheid en privacy te kunnen garanderen.

De klant centraal

Je houdt zelf de regie over het communicatieproces, onze rol is het veilig verwerken van jullie poststromen. Wij zijn de uitvoerende partij, eigenlijk je eigen postkamer die niet meer in hetzelfde pand zit. HybridMail is zeer geschikt voor transactiedocumenten, zeg maar: post die er toe doet.

Eigen ontwikkelteam

HybridMail is in eigen beheer ontwikkeld en biedt onze klanten efficiency, veiligheid en tijdwinst. Het platform is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te implementeren. Veel hobbels hebben wij voor jou al genomen, maar als het nodig is staat ons ontwikkelteam klaar om je met raad en daad bij te staan.

Wij zijn ISO en ETSI gecertificeerd

Wij hebben veiligheid en privacy hoog in het vaandel staan, we werken immers met vertrouwelijke gegevens van onze klanten. De verwerking van alle klantcommunicatie vindt plaats in onze beveiligde en gecertificeerde productieruimtes. Deze voldoen aan de strengste eisen op het gebied van beveiliging, privacy en milieu. Multi-Post is ISO 27001 gecertificeerd en veilig op de lijnen.