Communicatie op maat naar je doelgroep

als Pensioenfonds wil je zeker zijn dat de juiste informatie naar de juiste geadresseerde gestuurd wordt. Of het nu gaat om brieven met bijlage, prolongaties, dagverwerking of mailingen, via HybridMail verstuur je berichten closed loop naar de juiste geadresseerde op het juiste tijdstip en via het gekozen communicatiekanaal. Met Hybridmail kan je op verschillende manieren documenten bij je klant bezorgen. Per post, via e-mail of via de berichtenbox van MijnOverheid

Je eigen postkamer, maar niet meer in je eigen pand

Met ons platform verwerk je de post zoals je dat ook in eigen beheer zou doen. Je zit zelf aan de knoppen, maar de verwerking verzorgen wij. Post en e-mails gaan veilig met behoud van je eigen identiteit naar jullie klanten. Alles is 24/7 te volgen en te monitoren. Postverwerking net zo veilig en persoonlijk als vroeger, maar met het gemak van vandaag.

Alle branches

Geschikt voor iedereen, kleine en grote organisaties

ZZP’ers

Gemakkelijk post versturen en ontvangen in je eigen huisstijl.

Verzekeraars

Polissen, prolongaties en overzichten efficiënt versturen.

Overheid

Veilig en persoonlijk communiceren op de manier die jij wilt.

Woningcorporaties

Optimale communicatie naar huurders, leveranciers en klanten.

Pensioenfondsen

Betrouwbaar en veilig (transactionele) post versturen.

Gezondheidszorg

Beveiligde communicatie, compliant aan de privacywetgeving.

WAAROM KIEZEN VOOR HYBRIDMAIL?

Alles onder één dak

Eigen beveiligde productie

Bij Multi-Post zijn we het gewend om met vertrouwelijke gegevens van onze klanten om te gaan. Zo hanteren we een strikt toegangsbeleid, zij onze productieruimtes beveiligd en beschikken we over de ISO 27001 certificering. Kortom, we doen er alles aan om veiligheid en privacy te kunnen garanderen.

De klant centraal

Je houdt zelf de regie over het communicatieproces, onze rol is het veilig verwerken van jullie poststromen. Wij zijn de uitvoerende partij, eigenlijk je eigen postkamer die niet meer in hetzelfde pand zit. HybridMail is zeer geschikt voor transactiedocumenten, zeg maar: post die er toe doet.

Eigen ontwikkelteam

HybridMail is in eigen beheer ontwikkeld en biedt onze klanten efficiency, veiligheid en tijdwinst. Het platform is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te implementeren. Veel hobbels hebben wij voor jou al genomen, maar als het nodig is staat ons ontwikkelteam klaar om je met raad en daad bij te staan.

Wij zijn ISO en ETSI gecertificeerd

Wij hebben veiligheid en privacy hoog in het vaandel staan, we werken immers met vertrouwelijke gegevens van onze klanten. De verwerking van alle klantcommunicatie vindt plaats in onze beveiligde en gecertificeerde productieruimtes. Deze voldoen aan de strengste eisen op het gebied van beveiliging, privacy en milieu. Multi-Post is ISO 27001 gecertificeerd en veilig op de lijnen.