Over ons

Multi-Post is in 1985 door Theo Singerling opgericht om totaaloplossingen op het gebied van Print&Mail activiteiten aan te bieden aan organisaties, bedrijven en overheidsinstanties. Ons Print&Mail bedrijf heeft inmiddels ruim 40 jaar ervaring in het verwerken van documentenstromen voor onze relaties. In de afgelopen tijd is er veel veranderd op het gebied van communicatie en documentverwerking. Door de digitalisering werden we uitgedaagd om onszelf te veranderen. Die uitdaging werd het door ons zelf ontwikkelde HybridMail, waarmee we veilig communicatiestromen voor onze relaties kunnen versturen en ontvangen. Digitaal, fysiek of een combinatie van beiden.

De wereld verandert en Multi-Post verandert mee

Er is veel veranderd op het gebied van post- en document verwerking, niet alleen in de uitvoering maar ook hoe en wanneer wij informatie wensen te ontvangen. Ons team van medewerkers bewandelt nieuwe wegen, ontdekt nieuwe routes en zoekt nieuwe kansen om ook nu onze klanten van de beste oplossingen te kunnen voorzien.

Sinds 1985 hebben wij meer dan 5000 organisaties geholpen met het bieden van innovatieve oplossingen voor documenten, mailpieces, cards en security.
DEZE ORGANISATIES VERTROUWEN OP HYBRIDMAIL

Onze missie

Wij willen graag jou innovatieve partner op het gebied van veilige digitale- en fysieke communicatie zijn. Het motiveert ons om voor onze klanten de beste oplossingen te creëren met als doel mensen met elkaar te verbinden.

WAAROM KIEZEN VOOR HYBRIDMAIL?

Alles onder één dak

Eigen beveiligde productie

Bij Multi-Post zijn we het gewend om met vertrouwelijke gegevens van onze klanten om te gaan. Zo hanteren we een strikt toegangsbeleid, zij onze productieruimtes beveiligd en beschikken we over de ISO 27001 certificering. Kortom, we doen er alles aan om veiligheid en privacy te kunnen garanderen.

De klant centraal

Je houdt zelf de regie over het communicatieproces, onze rol is het veilig verwerken van jullie poststromen. Wij zijn de uitvoerende partij, eigenlijk je eigen postkamer die niet meer in hetzelfde pand zit. HybridMail is zeer geschikt voor transactiedocumenten, zeg maar: post die er toe doet.

Eigen ontwikkelteam

HybridMail is in eigen beheer ontwikkeld en biedt onze klanten efficiency, veiligheid en tijdwinst. Het platform is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te implementeren. Veel hobbels hebben wij voor jou al genomen, maar als het nodig is staat ons ontwikkelteam klaar om je met raad en daad bij te staan.