Communicatie-oplossingen voor overheidsinstanties

Een overzichtelijk en beveiligd platform waarmee je communiceert met wie je wilt en wanneer je wilt. Per post, aangetekende e-mail of naar een smartphone het kan allemaal. HybridMail is bij uitstek geschikt voor privacygevoelige communicatie, heeft standaard een Mijn Overheid koppeling en voldoet aan alle veiligheidseisen.

Communiceer veilig en op het juiste moment

Met HybridMail verstuur je automatisch berichten op het ideale moment en op een veilige manier. Altijd via het voorkeurskanaal van je klant en/of een burger. Op het platform heb je 24/7 inzage in de status van je berichten. Gepersonaliseerde brieven, e-mails, voiceberichten of afleveren in de berichtenbox. Alles is in te zien met één muisklik op ons communicatieplatform.

Betere resultaten en tevreden burgers

HybridMail is te koppelen met nagenoeg alle gangbare systemen, met een efficiënte en effectieve communicatietool tot gevolg. Naast dat je resultaten boekt met HybridMail, communiceer je ook persoonlijk en direct. Prettiger dan dit kan toch niet? Snel te implementeren door gebruik van onze API. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag hier onze demo aan.

Alle branches

Geschikt voor iedereen, kleine en grote organisaties

ZZP’ers

Gemakkelijk post versturen en ontvangen in je eigen huisstijl.

Verzekeraars

Polissen, prolongaties en overzichten efficiënt versturen.

Overheid

Veilig en persoonlijk communiceren op de manier die jij wilt.

Woningcorporaties

Optimale communicatie naar huurders, leveranciers en klanten.

Pensioenfondsen

Betrouwbaar en veilig (transactionele) post versturen.

Gezondheidszorg

Beveiligde communicatie, compliant aan de privacywetgeving.

WAAROM KIEZEN VOOR HYBRIDMAIL?

Alles onder één dak

Eigen beveiligde productie

Bij Multi-Post zijn we het gewend om met vertrouwelijke gegevens van onze klanten om te gaan. Zo hanteren we een strikt toegangsbeleid, zij onze productieruimtes beveiligd en beschikken we over de ISO 27001 certificering. Kortom, we doen er alles aan om veiligheid en privacy te kunnen garanderen.

De klant centraal

Je houdt zelf de regie over het communicatieproces, onze rol is het veilig verwerken van jullie poststromen. Wij zijn de uitvoerende partij, eigenlijk je eigen postkamer die niet meer in hetzelfde pand zit. HybridMail is zeer geschikt voor transactiedocumenten, zeg maar: post die er toe doet.

Eigen ontwikkelteam

HybridMail is in eigen beheer ontwikkeld en biedt onze klanten efficiency, veiligheid en tijdwinst. Het platform is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te implementeren. Veel hobbels hebben wij voor jou al genomen, maar als het nodig is staat ons ontwikkelteam klaar om je met raad en daad bij te staan.

Wij zijn ISO en ETSI gecertificeerd

Wij hebben veiligheid en privacy hoog in het vaandel staan, we werken immers met vertrouwelijke gegevens van onze klanten. De verwerking van alle klantcommunicatie vindt plaats in onze beveiligde en gecertificeerde productieruimtes. Deze voldoen aan de strengste eisen op het gebied van beveiliging, privacy en milieu. Multi-Post is ISO 27001 gecertificeerd en veilig op de lijnen.