Oplossingen voor verzekeraars

Polissen, prolongaties, rekeningen en dergelijke efficiënt naar je klanten versturen. Je hebt altijd en overal inzage waar je communicatie zich bevindt. Ook de opmaak en het uiterlijk heb je zelf in de hand. Handig bij wisselende entiteiten, logo’s en/of lettertypen.

Beter contact en hogere klanttevredenheid

Je zit zelf aan de knoppen van de opmaak en wij zorgen voor een perfecte uitvoering, closed loop zowel digitaal als fysiek. Zo weet je zeker dat de boodschap altijd bij de juiste geadresseerde komt. HybridMail is transparant en biedt verzekeraars en tussenpersonen management rapportages op maat, voor optimaal inzicht en het nemen van betere beslissingen in de toekomst. Door optimale klantcommunicatie ontstaat er beter contact en een hogere klanttevredenheid.

Alles onder één dak

Met HybridMail ben je altijd in contact met je klanten en bovendien altijd in staat in te spelen op de actualiteit. Of dat nu per brief is, per mail of via de mobiele telefoon. Altijd de beste communicatietool bij de hand, of je nu wilt digitaliseren vanwege het milieu en kostenbesparing of dat je in verband met de privacywetgeving een persoonlijke brief wilt versturen. Het is allemaal mogelijk vanuit één centraal platform.

Alle branches

Geschikt voor iedereen, kleine en grote organisaties

ZZP’ers

Gemakkelijk post versturen en ontvangen in je eigen huisstijl.

Verzekeraars

Polissen, prolongaties en overzichten efficiënt versturen.

Overheid

Veilig en persoonlijk communiceren op de manier die jij wilt.

Woningcorporaties

Optimale communicatie naar huurders, leveranciers en klanten.

Pensioenfondsen

Betrouwbaar en veilig (transactionele) post versturen.

Gezondheidszorg

Beveiligde communicatie, compliant aan de privacywetgeving.

WAAROM KIEZEN VOOR HYBRIDMAIL?

Alles onder één dak

Eigen beveiligde productie

Bij Multi-Post zijn we het gewend om met vertrouwelijke gegevens van onze klanten om te gaan. Zo hanteren we een strikt toegangsbeleid, zij onze productieruimtes beveiligd en beschikken we over de ISO 27001 certificering. Kortom, we doen er alles aan om veiligheid en privacy te kunnen garanderen.

De klant centraal

Je houdt zelf de regie over het communicatieproces, onze rol is het veilig verwerken van jullie poststromen. Wij zijn de uitvoerende partij, eigenlijk je eigen postkamer die niet meer in hetzelfde pand zit. HybridMail is zeer geschikt voor transactiedocumenten, zeg maar: post die er toe doet.

Eigen ontwikkelteam

HybridMail is in eigen beheer ontwikkeld en biedt onze klanten efficiency, veiligheid en tijdwinst. Het platform is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te implementeren. Veel hobbels hebben wij voor jou al genomen, maar als het nodig is staat ons ontwikkelteam klaar om je met raad en daad bij te staan.

Wij zijn ISO en ETSI gecertificeerd

Wij hebben veiligheid en privacy hoog in het vaandel staan, we werken immers met vertrouwelijke gegevens van onze klanten. De verwerking van alle klantcommunicatie vindt plaats in onze beveiligde en gecertificeerde productieruimtes. Deze voldoen aan de strengste eisen op het gebied van beveiliging, privacy en milieu. Multi-Post is ISO 27001 gecertificeerd en veilig op de lijnen.