Communicatie-oplossingen voor de gezondheidszorg

Veilig informatie verzenden en ontvangen binnen de gezondheidszorg met HybridMail. Een integratie of koppeling met een andere applicatie is beveiligd mogelijk, zodat informatie binnen eigen systemen altijd beschikbaar is. Ook een koppeling met MijnOverheid is voorhanden.

Veiligheid en privacy voorop

Het verzenden en ontvangen van informatie in de gezondheidszorg is vaak vertrouwelijk. Denk bijvoorbeeld aan patiëntgegevens. Je moet er als organisatie niet aan denken dat deze gegevens door hackers gestolen of gegijzeld – kunnen – worden. Daarnaast is het even belangrijk dat deze gegevens vertrouwelijk en beschikbaar blijven. Als organisatie zijn wij al jaren gewend om met vertrouwelijke en privacygevoelige informatie van onze klanten om te gaan. We hebben alle softwarematige en organisatorische maatregelen genomen om dit voor de toekomst te waarborgen.

Traditionele brief of e-mail

Via HybridMail communiceer je snel en veilig binnen één applicatie. Afhankelijk van het type en soort informatie selecteer je het gewenste communicatiekanaal. Vertrouwelijke en privacygevoelige informatie (bijvoorbeeld uitslagen) stuur je per brief naar de geadresseerde. Een afspraak reminder, voor bijvoorbeeld de tandarts of de fysiotherapeut, verstuur je per e-mail. Closed loop verwerking zorgt ervoor dat de juiste informatie ook daadwerkelijk bij de juiste geadresseerde komt. 24/7 transparant op document niveau voor jou te volgen.

Alle branches

Geschikt voor iedereen, kleine en grote organisaties

ZZP’ers

Gemakkelijk post versturen en ontvangen in je eigen huisstijl.

Verzekeraars

Polissen, prolongaties en overzichten efficiënt versturen.

Overheid

Veilig en persoonlijk communiceren op de manier die jij wilt.

Woningcorporaties

Optimale communicatie naar huurders, leveranciers en klanten.

Pensioenfondsen

Betrouwbaar en veilig (transactionele) post versturen.

Gezondheidszorg

Beveiligde communicatie, compliant aan de privacywetgeving.

WAAROM KIEZEN VOOR HYBRIDMAIL?

Alles onder één dak

Eigen beveiligde productie

Bij Multi-Post zijn we het gewend om met vertrouwelijke gegevens van onze klanten om te gaan. Zo hanteren we een strikt toegangsbeleid, zij onze productieruimtes beveiligd en beschikken we over de ISO 27001 certificering. Kortom, we doen er alles aan om veiligheid en privacy te kunnen garanderen.

De klant centraal

Je houdt zelf de regie over het communicatieproces, onze rol is het veilig verwerken van jullie poststromen. Wij zijn de uitvoerende partij, eigenlijk je eigen postkamer die niet meer in hetzelfde pand zit. HybridMail is zeer geschikt voor transactiedocumenten, zeg maar: post die er toe doet.

Eigen ontwikkelteam

HybridMail is in eigen beheer ontwikkeld en biedt onze klanten efficiency, veiligheid en tijdwinst. Het platform is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te implementeren. Veel hobbels hebben wij voor jou al genomen, maar als het nodig is staat ons ontwikkelteam klaar om je met raad en daad bij te staan.

Wij zijn ISO en ETSI gecertificeerd

Wij hebben veiligheid en privacy hoog in het vaandel staan, we werken immers met vertrouwelijke gegevens van onze klanten. De verwerking van alle klantcommunicatie vindt plaats in onze beveiligde en gecertificeerde productieruimtes. Deze voldoen aan de strengste eisen op het gebied van beveiliging, privacy en milieu. Multi-Post is ISO 27001 gecertificeerd en veilig op de lijnen.