Voice berichten

Wil je jouw doelgroep bereiken via de telefoon? Dan bieden wij je de mogelijkheid om een dynamisch ingesproken bericht automatisch via een telefoongesprek naar je contactpersonen te verzenden.

Communiceer direct en persoonlijk met je doelgroep

Ook gesproken berichten kunnen wij met HybridMail geautomatiseerd aanbieden. Communiceer persoonlijk met jouw doelgroep voor het beste contact.

Frequent contact voor optimaal klantcontact

Gesproken berichten zijn ideaal voor bijvoorbeeld felicitaties, afspraakbevestigingen of het doorgeven van bijvoorbeeld een tijdstip.

Simpel en snel

Zekerheid

Real-time inzicht

Onze missie

“ Wij willen graag jou innovatieve partner op het gebied van veilige digitale- en fysieke communicatie zijn. Het motiveert ons om voor onze klanten de beste oplossingen te creëren met als doel mensen met elkaar te verbinden. ”

Johannes Hoogendoorn

Projectmanager bij Vestia

WAAROM KIEZEN VOOR HYBRIDMAIL?

Alles onder één dak

Eigen beveiligde productie

Bij Multi-Post zijn we het gewend om met vertrouwelijke gegevens van onze klanten om te gaan. Zo hanteren we een strikt toegangsbeleid, zij onze productieruimtes beveiligd en beschikken we over de ISO 27001 certificering. Kortom, we doen er alles aan om veiligheid en privacy te kunnen garanderen.

De klant centraal

Je houdt zelf de regie over het communicatieproces, onze rol is het veilig verwerken van jullie poststromen. Wij zijn de uitvoerende partij, eigenlijk je eigen postkamer die niet meer in hetzelfde pand zit. HybridMail is zeer geschikt voor transactiedocumenten, zeg maar: post die er toe doet.

Eigen ontwikkelteam

HybridMail is in eigen beheer ontwikkeld en biedt onze klanten efficiency, veiligheid en tijdwinst. Het platform is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te implementeren. Veel hobbels hebben wij voor jou al genomen, maar als het nodig is staat ons ontwikkelteam klaar om je met raad en daad bij te staan.