Binnenkomende post

Binnenkomende post wordt door onze applicatie gescand en naar een door u op te geven digitale postbus gestuurd. In het proces worden binnenkomende enveloppen geopend, de inhoud gescand, data geïnterpreteerd ( bijvoorbeeld adres, naam, rekeningnummer, lidnummer, klantnummer of afdeling), de inhoud wordt hierna naar een opgegeven digitale postbus gestuurd.

Dit kunnen afdelingen of applicaties zijn. ( bijvoorbeeld e-mail adres of een sftp map). Downloaden van documenten in HybridMail kan uiteraard ook. Interpretatie van NAW is standaard, voor rekeningnummer, lidnummer, klantnummer ed. geldt een meerprijs.

Hoe het werkt

Post wordt vijfmaal per week ( behalve op officiële feestdagen) door ons bij de post opgehaald. Hiertoe wordt vaak een postbusnummer en/of een antwoordnummer in Dordrecht geopend. Doorstuurservice van PostNL is overigens ook een prima alternatief. Fysieke post wordt compliant aan de privacywetgeving vernietigend of indien gewenst per pakket naar een adres in Nederland toegestuurd.

Retouren worden verwerkt en met reden van onbezorgbaarheid teruggekoppeld aan jullie. Dit gebeurt via PMS of Webhook.

Binnenkomende Post Ontvangen

Al je binnenkomende post wordt door Hybrid Mail veilig gescand en digitaal verspreidt binnen je organisatie. Zo heb je altijd toegang tot je berichten of je nu op kantoor bent, thuis werkt of op reis bent. Onze software stelt je in staat plaats- en tijdsonafhankelijk te werken, waardoor je efficiënter en productiever bent.

  • Closedloop verwerking in beveiligde ruimte;

  • Medewerkers gescreend;
  • Je Post is 24/7 in te zien;
  • Veilig met data, verwerking compliant aan de privacywetgeving (dubbel)
  • Mogelijkheid om plaats- en tijdsafhankelijk te kunnen werken;

DEZE ORGANISATIES VERTROUWEN OP HYBRIDMAIL

Onze missie

“ Wij willen graag jou innovatieve partner op het gebied van veilige digitale- en fysieke communicatie zijn. Het motiveert ons om voor onze klanten de beste oplossingen te creëren met als doel mensen met elkaar te verbinden. ”

Johannes Hoogendoorn

Projectmanager bij Vestia

WAAROM KIEZEN VOOR HYBRIDMAIL?

Alles onder één dak

Eigen beveiligde productie

Bij Multi-Post zijn we het gewend om met vertrouwelijke gegevens van onze klanten om te gaan. Zo hanteren we een strikt toegangsbeleid, zij onze productieruimtes beveiligd en beschikken we over de ISO 27001 certificering. Kortom, we doen er alles aan om veiligheid en privacy te kunnen garanderen.

De klant centraal

Je houdt zelf de regie over het communicatieproces, onze rol is het veilig verwerken van jullie poststromen. Wij zijn de uitvoerende partij, eigenlijk je eigen postkamer die niet meer in hetzelfde pand zit. HybridMail is zeer geschikt voor transactiedocumenten, zeg maar: post die er toe doet.

Eigen ontwikkelteam

HybridMail is in eigen beheer ontwikkeld en biedt onze klanten efficiency, veiligheid en tijdwinst. Het platform is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te implementeren. Veel hobbels hebben wij voor jou al genomen, maar als het nodig is staat ons ontwikkelteam klaar om je met raad en daad bij te staan.