Postverwerking Fysiek en Digitaal

Voor onze klanten verwerken en verzenden wij zowel digitale berichten (e-mails) als ook fysieke post ( brieven) . Voor deze relaties nemen we eigenlijk de postkamerfunctie over, binnenkomende- en uitgaande post wordt hier verwerkt zoals je dat zelf zou doen.

Bij de verwerking van binnenkomende post worden er documenten gescand en binnen je organisatie verspreidt. Ten behoeve van de uitgaande post worden brieven geprint, verpakt en verzonden. Hybridmail is ook bij uitstek geschikt voor het veilig verzenden van digitale berichten. ( e-mail, sms en berichten via MijnOverheid). Functionaliteiten kan je eenvoudig aan- of uitzetten. Zo bespaar je op kosten en ben je er zeker van dat je berichten worden verwerkt.

Hoe het werkt

Door Closed Loop verwerking zou wij er altijd zeker van dat de juiste inhoud naar de juiste geadresseerde verzonden wordt. Alle berichten zijn op documentniveau 24/7 te volgen.

Voordelen van de digitale postkamer

  • Voor binnenkomende en uitgaande poststromen;
  • Geautomatiseerd proces, gebruikersvriendelijk en 24/7 inzage in het proces;
  • Plaats- en tijdsonafhankelijk kunnen werken, altijd toegang tot je documenten;
  • Closed Loop verwerking met behoud van eigen identiteit;
  • Besparing op kosten.
DEZE ORGANISATIES VERTROUWEN OP HYBRIDMAIL

Onze missie

“ Wij willen graag jou innovatieve partner op het gebied van veilige digitale- en fysieke communicatie zijn. Het motiveert ons om voor onze klanten de beste oplossingen te creëren met als doel mensen met elkaar te verbinden. ”

Johannes Hoogendoorn

Projectmanager bij Vestia

WAAROM KIEZEN VOOR HYBRIDMAIL?

Alles onder één dak

Eigen beveiligde productie

Bij Multi-Post zijn we het gewend om met vertrouwelijke gegevens van onze klanten om te gaan. Zo hanteren we een strikt toegangsbeleid, zij onze productieruimtes beveiligd en beschikken we over de ISO 27001 certificering. Kortom, we doen er alles aan om veiligheid en privacy te kunnen garanderen.

De klant centraal

Je houdt zelf de regie over het communicatieproces, onze rol is het veilig verwerken van jullie poststromen. Wij zijn de uitvoerende partij, eigenlijk je eigen postkamer die niet meer in hetzelfde pand zit. HybridMail is zeer geschikt voor transactiedocumenten, zeg maar: post die er toe doet.

Eigen ontwikkelteam

HybridMail is in eigen beheer ontwikkeld en biedt onze klanten efficiency, veiligheid en tijdwinst. Het platform is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te implementeren. Veel hobbels hebben wij voor jou al genomen, maar als het nodig is staat ons ontwikkelteam klaar om je met raad en daad bij te staan.